Sæbe

Sæbe og sæbebehandling af parketgulve udføres. Forudsat du ønsker et yndigt parket eller plankegulv med et naturligt look, er gulvsæbe en forrygende løsning. Lud og ludbehandling kombineres sædvanligvis med sæbe og sæbebehandling, for en lys farve. Trægulvet vaskes systematisk, så den bevarende løsning opretholdes, bedst én gang om ugen.

Sæbe
Sæbe

Hvad betyder sæbebehandling?

Til sæbebehandling af parketgulve anvendes en gulvsæbe som er beregnet til gulvvask. Enten som færdigblandet sæbe eller som sæbespåner der udrøres i håndvarmt vand. På nyafslebne og ubehandlede plankegulve anvendes en ekstra fed sæbeblanding indtil trægulvet er grundmættet med sæbe. Et parket eller plankegulv som sæbebehandles for første gang kan, benyttes efter 3 – 5 gange vask. Trægulvet skal være godt tørt imellem hver vask. Anvend vejledningerne på emballagen og vær særligt obs på vaskeretning, blandingsforhold og tørretid.

Gulvsæbe eller sæbe?

Behandlingen anvendes udelukkende på ubehandlede og ludbehandlede parket og plankegulve. Fordelen ved ludbehandling af parket- eller plankegulve, er at gulvet ikke bliver gul og misfarvet. Ifald du ønsker et lyst og naturligt plankegulv, kan vask med sæbespåner eller gulvsæbe anbefales.

Trip Trap sæbebehandling?

Til gulvvask bruges en gulvsæbe som er tilpasset trægulve og træ. Gulvsæbe er tyktflydende med mange forskellige funktioner. Herimellem at rengøre gulvoverfladen og beskytte træet. Der findes færdigblandet sæbevask fra bl.a. Trip Trap, Faxe, Probat og mange andre. Benyt kuldslået vand eftersom brandvarmt vand får træet til at ‘rejser sig’.

Hvid sæbe eller natur sæbe?

Sæbe til gulv findes som hvid sæbe eller natur. Nuancen på parket eller plankegulvet kan justeres ned eller op afhængig af sæben som anvendes. Ønskes en lys patina benyttes den hvide sæbe.

Kan sæbebehandling anbefales?

Gulvsæbe har været benyttet som overflade i mange år. Ønskes det rustikke, naturlige og sandskurede look og patina, er sæbebehandling den aller bedste efterbehandling. Det er nemt, billigt og særdeles holdbart. Såfremt behandlingen er udført korrekt, opnås en meget slidstærk overflade.

Spørg din gulvspecialist til råds om sæbe og sæbebehandling

Ved gulv vask med gulvsæbe, følges anvisningen på gulvsæbens emballage. Ring gerne til os såfremt du er i tvivl.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.