Gulvmand

Gulvmand tilbyder bistand indenfor gulvforbedring, gulvfornyelse samt renovering af trægulve. Vores gulvmand er ekspert i gulvafslibning, overfladebehandling og afhøvling af plankegulve eller parketgulve, og han rådgiver dig gerne om gulvforbedring og andet arbejde med trægulve. Uagtet dit trægulvs stand findes der en gulvmulighed.

Gulvmand
Gulvmand

Hvorfor anvende en gulvmand?

Skal dine parketgulve og plankegulve have en opfriskning? Så kan du enten vælge gør-det-selv gulvafslibning eller bruge en erfaren gulvmand. At foretage afslibning i egen person er besværlig og kan ende fatalt. Derfor anbefales at bruge en rigtig gulvfagmand med erfaring i kvalitets gulvopfriskning. Gulvmanden har blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • gulvindretning
 • afslibning af egetræsgulv
 • gulvopskuring
 • vask af trægulv
 • afslibning af malede gulve

Hvor findes en billig gulvmand?

Ved at tage os som gulvfirma, får du en billig håndværker med flere kompetencer og stor gulverfaring. Billig gulvafslibning behøver ikke at være dyrere end selvgjort gulvslibning, derfor opfordre vi tll at bruge en dygtig og solid fagmand. Her får du gulvarbejdet udført korrekt til en fornuftig afslibning pris. Her frembringer vi et nydeligt trægulv med kvalitet og slidstyrke der ikke koster for meget.

Fagmand, gulvekspert og gulvspecialist?

Rigtig mange tror fejlagtig, at det dyreste gulvfirma også er det bedste. Men tro mig, det er de ikke. Vore lave faste omkostninger veksler vi til billig afslibning priser for vore kunder, hvilket kommer dig til gode. Som gulvspecialist og specialist får du træteknisk og gulvteknisk vejledning og en rigtig god gulvservice. Vores gulvspecialist lytter til dine krav, ønsker, drømme og skræddersyr den rigtige løsning til dig.

Hvor finder jeg en lokal gulvmand?

Om du bor i Hirtshals, Nakskov eller andre steder i landet, så hjælper din lokale gulvmand dig. Vi er et gulvfirma med gulvmænd spredt ud over hele landet, som bor tæt på dig. Uanset hvor du bor i danmark, er gulvmanden nær.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

Gulvafslibning Taastrup

Gulvmand Taastrup

Gulvsliber Taastrup og gulvrenovering forskønner din gulvoverflade. Vi er din lokale gulvpartner i Sengeløse, Hedehusene, og Vridsløsemagle, og udfører billig gulvafslibning priser Taastrup samt gulvarbejde i høj kvalitet. Pudsning, gulvforbedring og afslibning løses af meget dygtige gulvsnedkere i Taastrup, herunder Sengeløse, Hedehusene og Vridsløsemagle.

Gulvafslibning Taastrup
Gulvafslibning Taastrup

I Baldersbrønde og Fløng samt Taastrup løser vi alle gulvopgaver indenfor afslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling med lud, olie, lak, sæbe, voks, hvid lak, hvid lud, hvid olie og bejdse. Gulvslibning, gulvopgaver og gulvopgaver udføres af fagligt dygtige gulvmænd i Taastrup, herunder Sengeløse, Hedehusene og Vridsløsemagle. Vil du være gør-det-selv mand? tilbyder vi udlejning af gulvsliber og leje af gulvslibemaskine til ‘hjemmegjort gulvslibning’.

Vi udlejer gulvmaskiner i sæt bestående af: rondelsliber hjørnesliber, kantsliber, valsesliber til konkurrencedygtige priser. Her laves alt slibning, gulvfunktioner og gulvbehandling i håndværksmæssig topkvalitet, til billig gulvafslibning priser Taastrup. Hent inspiration til dit nyafslebne trægulv og besøg vores gulvgalleri i Taastrup, her er der gulv i forskellige gulvbehandlinger, overfladestruktur, træsorter, gulvtyper samt hvor vedligeholdelses venlig det er.

Alt gulvbearbejdning og pudsning er vores specialitet hvor vore erfarne gulvsnedkere udfører professionelt gulvhåndværk til særdeles billig gulvafslibning priser Taastrup. Lad os forbedre dit parket professionelt og få en trædeflade som du bliver vild med. Vi løser enhver form for gulv og behandling, herunder:

Gulvarbejde
Gulvopfriskning
Gulveftersyn
Gulvbehandling
Gulvbearbejdning
Gulvreparation
Gulv tilstandsrapport

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

Gulvarbejde

Gulvarbejde tryller dine ridsede, grimme og nedslidte trægulve til nye. Med gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvafslibning forvandler vi dine trægulve og giver dem et nyt liv.

Gulvarbejde
Gulvarbejde

Hvad er gulvarbejde

Vi er specialister i gulvafslibning, men vi begrænser os ikke kun til denne type. Vi kan klare gulvudskiftninger, og vi kan montere helt nye gulve. Lad os også hjælpe med overfladebehandlinger af dit eksisterende gulv, så det igen vil blive som nyt. Uanset hvilken form for gulvarbejde du er interesseret i, så står vores professionelle medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med kort varsel.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

Adskellige danske hjem og boliger har en eller anden variant af trægulve. Klinker og fliser som materiale, er blevet populært i stuer. På trods af det har træ nogle karakteristika, der indebærer, at en god del monterer trægulve i deres gang og børneværelser. Udover træ som materiale findes der blandt andet:

 • Gulvtæpper
 • Klinker
 • Laminat
 • Marmor

Veludført gulvarbejde giver yndige parketgulve og plankegulve

?
Parket- eller plankegulve er solide og mere hårdføre end både flisegulve og klinkegulve, idet de kan slibes og opfriskes påny. Herudover kommer, at du kan lave om på trægulvets udseende med en forbedret overfladebehandling. Trægulve kan tydeligvis ikke slibes og høvles i det uendelige. Robuste gulve af træ holder dog i lang tid, hvis gulvarbejdet er lavet af en professionel og erfaren fagmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet samt billig gulvarbejde er karakteriseret for vores erhverv. Vi går interesserer os meget for fornuftige priser, kvalitet og billig gulvarbejde. For at opnå et tilfredsstillende udfald, foretager vi til stadighed et pertentligt og kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Et nyt gulv er med til at danne et solidt og flot indtryk af privatboligen. Der findes adskillige muligheder inden for parket og plankegulve, hvor du kan du vælge blandt talrige forskellige typer.

Gulvafslibning, gulvafhøvling og udbedring af skader på

Pasning og pleje af trægulve giver dit hus eller lejlighed nyt liv, og i øvrigt forlænger det gulvets levetid. Før vi iværksætter gulvarbejde, foretager vi en grundig evaluering af trægulvets stand. Kan trægulvet ikke afslibes eller opfriskes på anden måde, er en gulvafhøvling den eneste gode løsning. Men i for det meste er en gulvafslibning nok. Såfremt du ønsker et nyt gulv i hjemmet, er der talrige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter kan vi udføre Gulvlægning eller gulvmontering.

Vi efterkommer dine ønsker og krav

Er du i tvivl om, hvad der er den rette overflademulighed i din bolig, giver vi forslag og gulvinspiration. Ved alle typer renovering af trægulve tager vi flere hensyn, til bl.a.:

 • Tykkelse
 • Længden
 • modstandsdygtighed
 • Holdbarhed

med baggrund i dine ønsker, behov samt krav og forventninger.

Førend du træffer afgørelse, om vi skal være din foretrukne gulvmand og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde  så kontakt os for en snak og indhent en ganske konkurrencedygtig pris.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til øjeblikkelig tiltræden søger vi efter en rutineret og kyndig gulvekspert til at arrangere visse slags opgaver indenfor gulvrenovering. Man bør have viden om trætekniske og gulvtekniske arbejder, derunder slibning. Fast stilling forudsættes siden antallet af arbejdsopgaver er i konstant vækst.

Gulvsliber
Gulvsliber

Dygtig gulvsliber søges til afhøvling

Dine primære arbejdsopgaver vil være gulvafslibning samt efterbehandling af gulve for privatkunder, erhvervskunder og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre fagligt kompetenteprofessionelle gulveksperter, dog alene ved mindre opgaver. Derved får du stillet firmabil til rådighed.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi formoder, at du har rimelig erhvervsmæssig dygtighed og kan arbejde særskilt med en venlig væremåde og væsen overfor vore mange klienter. Alle ansatte skal kunne lave følgende arbejdsopgaver selvstændigt:

 • Afhøvling af trappetrin
 • Afslibning af dørkarme
 • Afslibning af gulve pris pr. m2
 • Afslibning af sildebensparket
 • Ludbehandling af trægulve
Trætekniske perspektiver og udfordringer

Vi er det lokale gulvfirma der lever af at forbedre hjemmets parketgulv. Vi tilbyder blandt andet:

 • Gulvsøgning
 • Gulvafhøvling
 • Slibning

i bedste kvalitet til billige gulvafslibning priser. Alt gulvafslibning laves af dygtige gulvhåndværkere.

Lidt om gulvfirmaet

Efter begyndelsen i 2000 har vi udført gulvrenovering samt gulvarbejde i hele kongeriget. Med speciale i bearbejdning og opfriskning af gulve har vi udført opgaver i Aarhus, Odense og København og mange andre lokaliteter i landet. Især indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling samt overfladebehandling har gulvfirmaet fået en fremtrædende renoveringsrolle indenfor den professionelle del af gulvbranchen, med bedste kvalitet til overkommelige priser.

Gulvafhøvling, gulvsliber leje og gulvafslibning

Vi er et gulvforetagende der er vidtberømt for holdvar gulv arbejde, hvor der lægges vægt på samspillet mellem billig gulvafslibning priser, høj kvalitet og ny teknologi. Medarbejdere og mester har alle fokus på minimering af støj og støv, indemiljø samt arbejdsmiljø.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

Gulvafslibning Herning

Gulvafhøvling Herning

Gulvafhøvling Herning samt gulvrenovering fornyer boligens trægulv. Her er din lokale gulvpartner i Hammerum, Engesvang, og Sunds, og udfører billig gulvafslibning priser Herning samt afhøvling i bedste kvalitet. Pudsning, gulvrestaurering og afhøvling løses af fagligt dygtige gulvspecialister i Herning, herunder Hammerum, Engesvang og Sunds.

Gulvafslibning Herning
Gulvafslibning Herning

 

I Karup og Vildbjerg samt Herning løser vi alle gulvopfriskninger indenfor gulvslibning, høvling samt gulvbehandling med olie, lak, lud, hvid lak, sæbe, voks, hvid lud, hvid olie og bejdse. Gulvafslibning gulvforbedringer og gulvbearbejdning udføres af erfarne håndværkere i Herning, herunder Hammerum, Engesvang og Sunds. Vil du være gør-det-selv gulvsliber? tilbyder vi leje af gulvsliber og leje af maskine til gulvafslibning til ‘hjemmegjort gulvafslibning’.

Vi udlejer gulvslibemaskiner i sæt bestående af: kantsliber, valsesliber, hjørnesliber, rondelsliber til konkurrencedygtige priser. Her udføres alt gulvafslibning, gulvarbejde og gulvfornyelse i håndværksmæssig topkvalitet, til billig gulvafslibning priser Herning. Hent inspiration til dit nyafslebne plankegulv og besøg vores gulvbutik i Herning, her er der lamelgulv i forskellige gulvbehandlinger, overfladestruktur, træsorter, gulvtyper samt hvor vedligeholdelses venlig det er.

Alt afhøvling og pudsning er vores specialitet hvor vore fagligt kompetente gulvfolk udfører professionelt gulvarbejde til særdeles billig gulvafslibning priser Herning. Lad os pudse dit plankegulv professionelt og få en gulvflade som du bliver vild med. Jeg udfører enhver form for gulvmontering og gulvsøgning, herunder:

Gulvafslibning
Gulvrenovering
Gulvabonnement
Gulvbehandling
Gulventreprise
Gulvmontering
Gulv tilstandsrapport

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

 

Gulvafslibning Slagelse

Afslibning af trægulve Slagelse

Gulvfirma Slagelse samt gulvrestaurering forskønner dit gulv. Her er din lokale gulvmand i Kirke Stillinge, Korsør, og Skælskør, og laver billig gulvafslibning priser Slagelse samt gulvarbejde i bedste kvalitet. Afslibning, gulvreparation og behandling laves af fagligt kompetente gulvfolk i Slagelse, herunder Kirke Stillinge, Korsør og Skælskør.

I Vemmelev og Dianalund samt Slagelse løser vi alle gulvarbejder indenfor pudsning, gulvafhøvling samt behandling med lud, olie, lak, hvid lak, sæbe, voks, hvid lud, hvid olie og bejdse. Gulvafslibning, gulvopfriskninger og behandling udføres af meget dygtige gulvsnedkere i Slagelse, herunder Kirke Stillinge, Korsør og Skælskør. Går du med tanker om at blive gør-det-selv mand? tilbyder vi leje af gulvsliber og udlejning af gulvslibemaskine til ‘hjemmegjort pudsning’.

Vi udlejer gulvmaskiner i sæt bestående af: kantsliber, hjørnesliber, valsesliber, rondelsliber til fornuftige priser. Her tilbydes alt gulvafslibning, gulvbearbejdning og gulvfornyelse i høj kvalitet, til billig gulvafslibning priser Slagelse. Hent inspiration til dit nyafslebne parket og besøg vores gulvforetagende i Slagelse, her er der parketgulv i forskellige træsorter, gulvbehandlinger, gulvtyper, overfladestruktur samt hvor vedligeholdelses venlig det er.

Alt afslibning og slibning er vores specialitet hvor vore erfarne gulvfolk udfører professionelt gulvrenovering til særdeles billig gulvafslibning priser Slagelse. Lad os pudse dit trægulv professionelt og få en overflade på dit gulv som du bliver tilfreds med. Vi tilbyder enhver form for gulvafhøvling og gulvopgaver, herunder:

Gulvafhøvling
Gulvopfriskning
Gulvabonnement
Gulvpolering
Gulventreprise
Gulvreparation
Gulvtjek

Gulvafslibning Hillerød

Gulvarbejde Hillerød

Gulvsliber Hillerød samt gulvrestaurering opliver hjemmets parketgulv. Her er din lokale gulvpartner i Birkerød, Fredensborg, og Kvistgård, og udfører billig gulvafslibning priser Hillerød samt gulvsøgning i bedste kvalitet. Høvling, gulvopfriskning og gulvbearbejdning laves af dygtige gulvslibere i Hillerød, herunder Birkerød, Fredensborg og Kvistgård.

I Værløse og Farum samt Hillerød løser vi alle gulvforbedringer indenfor gulvslibning, høvling samt gulvbehandling med olie, lak, lud, sæbe, voks, hvid lak, hvid lud, hvid olie og bejdse. Gulvslibning, gulvrenoveringer og afslibning udføres af professionelle gulvfolk i Hillerød, herunder Birkerød, Fredensborg og Kvistgård. Har du planer om at være gør-det-selv handymand? tilbyder vi leje af gulvsliber og leje af maskine til gulvafslibning til ‘hjemmegjort gulvslibning’.

Jeg udlejer gulvslibere i sæt bestående af: kantsliber, valsesliber, hjørnesliber, rondelsliber til skarpe priser. Her tilbydes alt afslibning, afhøvling og gulvreparation i høj kvalitet, til billig gulvafslibning priser Hillerød. Hent inspiration til dit nyafslebne bræddegulv og besøg vores gulvforetagende i Hillerød, her er der plankegulv i forskellige træsorter, gulvtyper, overfladestruktur, gulvbehandlinger samt hvor pleje venlig det er.

Alt gulvjob og gulvafslibning er vores specialitet hvor vore lokale gulvmænd udfører professionelt gulvrenovering til særdeles billig gulvafslibning priser Hillerød. Lad os opfriske dit parket professionelt og få en gulvflade som du bliver glad for. Jeg løser enhver form for gulvbehandling og afhøvling, herunder:

Gulvafslibning
Gulvbearbejdning
Gulvafhøvling
Gulvlægning
Gulvbearbejdning
Gulvmontering
Gulvtjek

Gulvafslibning Sønderborg

Afslibning af trægulve Sønderborg

Gulvarbejde Sønderborg samt gulvopfriskning opfrisker hjemmets gulv. Vi er dit lokale gulvfirma i Gråsten, Broager, og Egernsund, og udfører billig gulvafslibning priser Sønderborg samt afslibning i super kvalitet. Høvling, gulvforbedring og behandling laves af meget dygtige gulvmænd i Sønderborg, herunder Gråsten, Broager og Egernsund.

I Padborg og Kruså samt Sønderborg løser vi alle gulvrenoveringer indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling samt overfladebehandling med lud, lak, olie, hvid lak, hvid olie, hvid lud, sæbe, voks og bejdse. Gulvafslibning, gulvopfriskninger og gulvfunktioner udføres af meget dygtige gulvhåndværkere i Sønderborg, herunder Gråsten, Broager og Egernsund. Har du planer om at være gør-det-selv mand? tilbyder vi leje af gulvsliber og leje af maskine til gulvafslibning til ‘hjemmegjort gulvafslibning’.

Jeg udlejer maskiner til afslibning i sæt bestående af: kantsliber, valsesliber, hjørnesliber, rondelsliber til fornuftige priser. Her udføres alt afslibning, gulvbearbejdning og gulvlægning i håndværksmæssig topkvalitet, til billig gulvafslibning priser Sønderborg. Hent inspiration til dit nyafslebne trægulv og besøg vores gulvgalleri i Sønderborg, her er der parketgulv i forskellige overfladestruktur, gulvbehandlinger, træsorter, gulvtyper samt hvor pleje venlig det er.

Alt gulvfunktioner og gulvslibning er vores specialitet hvor vore lokale gulvhåndværkere udfører professionelt gulvarbejde til særdeles billig gulvafslibning priser Sønderborg. Lad os opfriske dit parketgulv professionelt og få en overflade på dit gulv som du bliver glad for. Jeg udfører enhver form for gulvrestaurering og gulvfunktioner, herunder:

Gulvafslibning
Gulvbearbejdning
Gulveftersyn
Gulvpolering
Gulventreprise
Gulvreparation
Gulvtjek

Gulvafslibning Holbæk

Gulvarbejde Holbæk

Gulvarbejde Holbæk samt gulvopfriskning fornyer hjemmets plankegulv. Vi er dit lokale gulvfirma i Orø, Hvalsø, og Tølløse, og udfører billig gulvafslibning priser Holbæk samt gulvbearbejdning i super kvalitet. Boning, gulvforbedring og gulvarbejde løses af meget dygtige gulvhåndværkere i Holbæk, herunder Orø, Hvalsø og Tølløse.

I Kirke Eskildstrup og Store Merløse samt Holbæk løser vi alle gulvopgaver indenfor pudsning, gulvafhøvling samt gulvbehandling med olie, lud, lak, hvid lak, hvid olie, hvid lud, sæbe, voks og bejdse. Slibning, gulvforbedringer og gulvfunktioner udføres af fagligt dygtige gulveksperter i Holbæk, herunder Orø, Hvalsø og Tølløse. Går du med tanker om at blive gør-det-selv mand? tilbyder vi leje af gulvsliber og leje af gulvslibemaskine til ‘hjemmegjort gulvslibning’.

Jeg udlejer gulvslibemaskiner i sæt bestående af: rondelsliber, valsesliber, hjørnesliber, kantsliber til skarpe priser. Her laves alt gulvslibning, gulvbearbejdning og gulvreparation dedikeret, til billig gulvafslibning priser Holbæk. Få inspiration til dit nyafslebne parketgulv og besøg vores gulvværksted i Holbæk, her er der bræddegulv i forskellige træsorter, gulvtyper, overfladestruktur, gulvbehandlinger samt hvor vedligeholdelses venlig det er.

Alt gulvarbejde og pudsning er vores specialitet hvor vore kompetente gulveksperter udfører professionelt gulvhåndværk til særdeles billig gulvafslibning priser Holbæk. Lad os forbedre dit lamelgulv professionelt og få en gulvflade som du bliver vild med. Vi udfører enhver form for gulvreparation og gulvfunktioner, herunder:

Gulvafslibning
Gulvopfriskning
Gulveftersyn
Gulvbehandling
Gulvrestaurering
Gulvmontering
Gulvvurdering

Gulvafslibning Svendborg

Gulvarbejde Svendborg

Gulvslibning Svendborg samt gulvforbedring opliver boligens gulv. Her er dit lokale gulvfirma i Ollerup, Vester Skerninge, og Kværndrup, og udfører billig gulvafslibning priser Svendborg samt gulvbearbejdning i super kvalitet. Afslibning, gulvopfriskning og gulvfunktioner løses af erfarne håndværkere i Svendborg, herunder Ollerup, Vester Skerninge og Kværndrup.

I Korinth og Årslev samt Svendborg løser vi alle gulvrenoveringer indenfor afslibning, gulvafhøvling samt behandling med olie, lud, lak, hvid lak, hvid olie, hvid lud, sæbe, voks og bejdse. Pudsning, gulvforbedringer og gulvsøgning udføres af kompetente gulvslibere i Svendborg, herunder Ollerup, Vester Skerninge og Kværndrup. Ønsker du at blive gør-det-selv gulvsliber? tilbyder vi leje af gulvsliber og leje af gulvslibemaskine til ‘hjemmegjort afslibning’.

Jeg udlejer maskiner til afslibning i sæt bestående af: kantsliber, valsesliber, hjørnesliber, rondelsliber til konkurrencedygtige priser. Her udføres alt gulvafslibning, afhøvling og gulvreparation professionelt, til billig gulvafslibning priser Svendborg. Få inspiration til dit nyafslebne plankegulv og besøg vores gulvbutik i Svendborg, her er der parket i forskellige gulvbehandlinger, gulvtyper, overfladestruktur, træsorter samt hvor vedligeholdelses venlig det er.

Alt gulvopgaver og gulvafslibning er vores specialitet hvor vore lokale gulvhåndværkere udfører professionelt gulvarbejde til særdeles billig gulvafslibning priser Svendborg. Lad os opfriske dit trægulv professionelt og få en gulvoverflade som du bliver tilfreds med. Jeg hjælper med enhver form for gulvfornyelse og gulvopgaver, herunder:

Gulvarbejde
Gulvopfriskning
Gulvafhøvling
Gulvpolering
Gulvrestaurering
Gulvreparation
Gulvvurdering