Olie

Olie og oliebehandling af parket tilbydes til en rimelig pris. Denne gulvbehandling bibringer træet en fin nuance og er temmelig hot på både mørke og lyse træsorter. Oliebehandling som overflade benævnes også gulvolie for ikke at forveksle den med andre olietyper.

Olie
Olie

Olie og oliebehandling af gulve?

hvis dit gulv er blevet forslidt samt den egentlige farve forsvundet? Så er en ny olirineg uundværlig. Gulvet mættes med en hærdende oliebehandling som er robust, modstandsdygtig, let at rengøre samt flot at opleve. som helhed en ganske fortrinlig overfladebehandling som er populær.

Gulvolie til plankegulve eller parketgulve

Gulvolie danner træet dybde selv om træsorten er lys eller mørk. Åretegninger og stukturer i træet betones og bliver mere karakteristisk. Oliebehandling bruges ydermere på bordplader i køkkener hvor der kommer fedtstof, hvilket viser at det er en virkelig anbefalelsesværdig overfladebehandling.

Oliering og oliebehandling af gulve?

Olie påfører lyst træ en lidt honning agtig farve, der er utrolig pæn. I kraft af gulvolie får du et flot og naturligt parketgulv eller plankegulv, som vil træde frem som tørt og rustikt. Olierede parket og plankegulve kan poleres og blive blank, om ønsket.

Hvid gulvolie med hvidpigment?

Hvid oliebehandling kaldes også for hvidpigmenteret olie. Gulvolie kan fås med og uden hvidpigmentering. Hvid gulvolie er en ganske fordelagtig behandling, der passer fortrinligt til et nyafslebet lyst gulv Lyse træsorter som bøg, ask, eg og fyr får den eftertragtede lys grå-hvidlige nuance som et sandskuret plankegulv.

Gør-det-selv oliebehandling

Oliebehandling kan udføres som selvgjort gulvarbejde eller af en professionel fagmand. Vi har stor viden og kompetence indenfor oliering og oliebehandling og kan også hjælpe dig og dine gulve. Ved hjælp af gode gulvafslibning priser, er vi en ganske god gulvvirksomhed. Her er du sikker på hånværksmæssigt godt gulvarbejde.

Daglig rengøring af oliebehandlet pankegulv eller parket

Et olieret gulv må vaskes så lidt som muligt, kun nøjes med støvsugning. Ved tilsmudsning anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede gulve.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.