Maling

Maling af parket og plankegulve anvendes rimelig sjældent, idet udseendet af træ derved vil gå tabt. Træ er et fortrinligt naturens materiale, som klæder ethvert hjem. Træ som gulv giver varme, velbefindende og hygge. Dette billede vil dog falde bort ved overmaling. Det er bestemt ikke lige meget hvorledes et parket males, så benyt til stadighed en dygtig gulvsliber til gulvmaling.

Maling
Maling

Hvorfor male parketgulve?

Maling er en robust fremgangsmåde som er fulddækkende. Dermed kan åretegninger og strukturer ikke anes, derimod opnår man med maling en heldækkende ensfarvet finish. Maling kan være en knippelfin gulvløsning til utrolig slidte parketgulve og plankegulve, der ikke holder til en afslibning eller gulvafhøvling

Typer af gulvmaling?

Der bruges typisk to former for maling til gulve, alkyd og epoxy. Begge typer maling er overordentlig slidstærke og anvendes ikke kun på trægulve, men også på beton i fabrikshaller og lagerhaller hvor der køre trucks.

Hvorfor gulvmaling?

Hvis et plankegulv eller parketgulv er nyt eller nyslebet, vil overfladebehandling med maling være fjollet. Fuldmaling bruges på et såkaldt ‘problemgulv’ for at skjule skader, herunder revner, dybe hakker, huller, misfarvninger. Et malet parketgulv eller plankegulv er let at vedligholde, smudsafvisende samt rengøringvenlig.

Forarbejde inden malerarbejdet iværksættes

Parketgulv eller plankegulvet skal være helt rent inden malingen påføres. Grundrengøring er dermed nødvendig, idet det mindste fedt, støv, snavs og smuds vil skabe problemer.

Hvordan vedligeholdes et malet parket?

Ifald malingen viser tegn på slitage, kan det genbehandles. Er malingen slidt gennem til rent træ, er det muligt at pletmale uden afslibning af hele gulvfladen. Vedligeholdelse, pleje og gulvrengøring er let ligesom på et lakbehandlet parket eller plankegulv. Ved støvsugning og gulvvask opnår du et rent gulv hurtigt og let, hvilket selvfølgelig er populært hos børnefamilier.

Er der mulighed for farvevalg?

Gulvmaling udføres ofte i en hvid farve, men det er også muligt at farvetone malingen til en mørk kulør. Et malet parket eller plankegulv kan også påmales border og kanter.

Kontakt os for en snak om perspektiv for dit parketgulv.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.