Gulvpleje

Gulvpleje benyttes til at forskønne og forstærke hjemmets parketgulv eller plankegulv. Parket- eller plankegulve plejes forskelligt hvilket bestemmes af beskaffenhed og gulvbehandling. Den perfekte gulvpleje afpasses efter rengøringen og vedligeholdelsen i hjemmet.

Gulvpleje
Gulvpleje

Hvad forstås ved gulvpleje?

Der er nu hyggeligt med træ og trægulve i boligen. Gulve af træ giver privatbgoligen noget helt exceptionelt, i opholdsstuen, børneværelset eller et kontor i en forretning. Træ giver en fornemmelse af eufori, uovertræffelighed og hygge på én gang. Ved at pleje, rengøre og vedligeholde et pankegulv eller parket perfekt, vil du få en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at du anvender de korrekte plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af trægulve. Forkert anvendelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve og ødelægge gulvene. Det kan ydermere give problemer at efterlade plankegulve og parket for vådt ved vask. Ligegyldig hvilken overfladebehandling parketgulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt over længere tid. Stærke rengøringsmidler på plankegulve eller parket er unødvendigt.

Gulvpleje af lak, olie og lud trægulve?

Har du et ludbehandlet pankegulv eller parket skal det vaskes med sæbespåner eller en natursæbe til trægulve. Lakgulve kan med fordel rengøres med universal rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. oliebehandlede gulve kan rengøres med træsæbe eller oliepleje, som meget enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvpleje og hvornår gulvrengøring?

Vi tilbyder rådgivning om gulvvedligeholdelse, gulvrengøring samt gulvpleje. I fald privatboligen har et slidt og grimt gulv, kan fristelsen være gulvsanering og udskiftning. Mange gange behøver du næppe at udskifte dit massive gulv, men kan begrænse sig til en gulvslibning. Gulvfagmanden har en stor del slags gulvrenovering, herunder afhøvling, gulvafslibning samt gulvbehandling, så dit gamle og slidte trægulv forvandles til nyt. Vi benytter fuldslibning, gulvafslibning og let slibning til opfriskning.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver mange gange det mest tilfredsstillende løsning. Her afslibes træet helt, så gulvbehandlingen tilføres nyafslebet træ. Herefter kan der laves en ny overfladebehandling med lak, olie, sæbe og voks. Et unikt udtryk fås med gulvbejdse eller gulvmaling så det er ene og alene fantasien som sætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her slibes trægulvet kun meget let med fint sandpapir eller et slibenet. Processen egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med olie, voks, lud eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til endnu behandling. Kontakt os gerne for yderligere rådgivning om rengøring, afslibning og vedligeholdelse og gulvpleje

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.